Emblem a Semantic Product

Emblem a Semantic Product

Η Semantic Business Software ιδρύθηκε το 1997, με αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών την ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού (Business Software) και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις.
Έχουμε αναπτύξει ισχυρά προϊόντα λογισμικού, και διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων.
Διαθέτουμε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών με πάνω από 150 πιστοποιημένες επιχειρήσεις μηχανογράφησης.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, αναδειχθήκαμε σε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο Business Software, ενώ το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε, εμπλούτισε το πελατολόγιό μας με μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύτηκαν.

Στόχος της εταιρείας μας από τη πρώτη στιγμή ήταν η ανάπτυξη σύγχρονων και άκρως παραμετροποιήσιμων, στις ανάγκες του τελικού χρήστη, εφαρμογών και έτσι το 2001 παρουσιάσαμε στην αγορά τα πρώτα μας προϊόντα το Business Evolution ERP και το Apricot ERP. Το BE ERP αποτελεί ένα πανίσχυρο επιχειρηματικό εργαλείο το οποίο προσαρμόζεται και εξυπηρετεί ιδανικά όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, ενώ το Apricot ERP ήταν το αποτέλεσμα της συσσωρευμένης εμπειρίας μας και των αναγκών του κλάδου της αγροτικής βιομηχανίας και αποτελεί μέχρι και σήμερα την πιο ώριμη και εξειδικευμένη λύση.
Το 2017 ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του emblem.gr , μιας web based, συνδρομητικής εμπορικής εφαρμογής που λειτουργεί στο cloud. Χρησιμοποιεί τις πιο προχωρημένες τεχνολογίες και η επιτυχία του ήταν αναμενόμενη.


Παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη με άμεση απόκριση τόσο στους μεταπωλητές μας όσο και στους τελικούς πελάτες. Έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες εγκαταστάσεις πανελλαδικά και παράλληλα έχουμε αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο μεγαλώνει και επεκτείνεται συνεχώς.